skip to Main Content

Spotrepair, krassen verwijderen en steenslag reparatie.

Spotrepair is de nieuwste methode om kleine beschadigingen, snel en professioneel te repareren. Deze techniek is voordelig en het is milieuvriendelijk. In veel gevallen zijn de besparingen aanzienlijk.

Waar vroeger voor bijvoorbeeld een kleine lakbeschadiging het noodzakelijk was een compleet deel over te spuiten, kan nu vaak worden volstaan met een plaatselijke correctie. Doordat men de lak over een groter vlak uitspuit dan de beschadiging, voorkomt men dat er kleurverschillen ontstaan.

Spotrepair kan worden toegepast bij beschadiging op een klein oppervlak. Als vuistregel geldt dat de schade maximaal de grootte van een A4tje is. Het voordeel is dat alleen het beschadigde oppervlak overgespoten hoeft te worden en niet in zijn geheel. Echter kan spotrepair niet op elk vlak toegepast worden. Delen als motorkap, dak of kofferdeksel zijn meestal niet mogelijk.

Informeer daarom eerst naar de mogelijkheden.

Ook voor het verwijderen van krassen en reparatie van steenslag bent u bij ons aan het juiste adres, krassen en steenslag kunnen vaak op een speciale manier met autolak in de kleur van de auto opgevuld worden, het resultaat is dan ook vaak verbluffend, en dat voor een fractie van de spuitkosten.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan telefonisch contact met ons op via 010 – 411 33 32, kom bij ons langs of vul ons contactformulier in.

Wij helpen u bij Perfect Polish natuurlijk graag verder op weg!

 

Back To Top