skip to Main Content

Over Perfect Polish | Rotterdam

Perfect Polish is in 1999 begonnen met de gedachte om het autopoetsen, dat door de meeste mensen nog steeds als bedrijfstak wordt onderschat, op die bekende professionele kaart te zetten.

BMW M3 Johnny Cecotto E30 zijkant

SINDS 1999, een begrip in Rotterdam!

Perfect Polish is meer dan 20 jaar actief als professioneel auto poetsbedrijf in Rotterdam Kralingen. Het is ons doel om onze particuliere klanten én bedrijven volledig te ontzorgen en voor hen hét aanspreekpunt te zijn voor alle professionele poets, reiniging en herstelwerkzaamheden voor hun auto.

Ondanks de goede resultaten en erkenning van gerenommeerde autodealers die van onze diensten gebruik maken is onze grens nog lang niet bereikt. Iedere dag zijn we op zoek naar nog betere producten of oplossingen om tot een nog beter resultaat te komen. In overleg met productontwikkelaars en lakdeskundigen blijven wij innoveren.

Wij vertrouwen erop dat door onze inzet en werkwijze de klant niet alleen tevreden met zijn auto naar huis gaat, maar dat wij er mede voor zorgen dat deze auto meer oplevert dan een gelijkwaardige auto die niet bij ons in behandeling is. Hierdoor creëer je voor iedere partij een win-win situatie. Mede door deze instelling hopen wij u nog vaak als klant te mogen verwelkomen.

Perfect Polish Team

Onze missie

Het is onze missie om er door middel van onze kwaliteitsaanpak, producten en expertise voor te zorgen
dat u weer van uw auto áls nieuw kunt genieten – Team #PerfectPolish

Onze professionele aanpak

Nu u iets meer over ons te weten bent gekomen, zouden wij u graag leren kennen.
Neem contact met ons op en ervaar waar Perfect Polish voor staat!

High endcar detailing

Detailen is het minutieus herstellen van de glans en reflectie van de autolak, waardoor uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij gebruiken de beste producten voor bescherming van uw lak en u langer van uw auto geniet!

Bekleding & interieur reparatie

Het beschadigde materiaal wordt in de juiste kleur en structuur teruggebracht. Met de ervaring en research die wij in de afgelopen jaren hebben op gebouwd garanderen een juiste behandeling.

Ophaal (en terugbreng) service

Perfect Polish heeft een eigen ophaalservice die in overleg met u uw auto ophaalt en compleet gereinigd bij u thuis of op het werk aflevert. Wil u hiervan graag gerbuik maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top